Drop-in timer!

Det er igjen mulig å bestille drop-in timer på rideklubben. Timene er uavhengig av nivå. Drop-in tilbudet gjelder kun fredager.

Timen varer i 45 minutter, hvis det er mer en tre deltakere på timen vil den være i 60 minutter. Dette er ett tilbud som gjelder både de med privat hest og de uten. Vi har snille skolehester som vi leier ut.

Obs! Bestillingen må være bekreftet før den er gjeldende, bestillingen må skje senest kl.21.00 dagen i forveien.

Det er ikke garanti for at vi har ledige plasser hver fredag, men vi setter opp timer så langt det lar seg gjøre.Betalingen må skjer før timen, betales kontant eller med vipps. Ved vipps skal betaling merkes med "drop-in ridetime"

Pris for drop-in kr 160 for ridetime med privat hest, og 200 kr for ridetime med skolehest(40 kr i leie for skolehest) Det er også mulig for privattimer utenom drop-in. Da er prisen kr 250 med privathest(medlem). Kr 300 med skolhest (medlem). 300 kr for privathest (ikke medlem), og kr.350 pr time med skolehest (ikke medlem).

For spørsmål og bestiling ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller tlf 92038140