Kjørekurs

KJØREKURS (KRETSTRENING) 2.-3. JULI 2016

Nordreisa rideklubb og Hålogalandkuskene hestesportklubb inviterer til kjørekurs på Nordreisa hestesenter helgen 2.-3. juli med Ståle Sagstuen.

Ståle er fra Hedemarken og har lang erfaring innen innkjøring av hester og har konkurrert på elitenivå i mange år. Norsk mester og tidligere landslagskusk. Han er en vel ansett og mye brukt trener i både Norge og Sverige.

På kurset (treningen) kan man arbeide med utdanning av sin kjørehest, tømmekjøre, eller man kan arbeide med hester under innkjøring. Vi tar sikte på to treningsøkter både lørdag og søndag med inntil to ekvipasjer pr. økt.

Pris for deltaker med hest er 1900,-

Pris for deltakere uten hest er 400,-

Påmelding er bindene å sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Påmeldingen må inneholde navn (kusk og hest), adresse og tlf.nr. Skriv også litt kort info om deg selv og hesten og hva dere ønsker å jobbe med.

Det er plass til 10 ekvipasjer på kurset. Først til mølla..:-)

Ved behov for oppstalling kontaktes hestesenteret direkte: tlf 917 98 707 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Eventuelle spørsmål kan rettes til: Øystein Fredriksen tlf 95990005 eller Britt Johanne Rundhaug på hestesenteret, tlf 917 98 707

Påmeldingsfristen er mandag 13.juni.

VEL MØTT TIL KJØREKURS

Nordreisa rideklubb og Hålogalandkuskene hestesportklubb