Treninger/instruksjon

Med jevne mellomrom tilbys instruksjon fra ulike trenere og på Nordreisa Hestesenter, både innen sprang, dressur og kjøring på de fleste alle nivåer.

Nordreisa Rideklubb har nå fått Hilde Konstanse Brekmoe som fast klubbtrener. Dette innebærer at hun kommer i hovedsak én gang i måneden og holder treninger i sprang og dressur. For mer info om treningene følg med på våre hjemme sider og vår Facebook- gruppe.

For kjøre-treninger, se under Hva skjer?/Kjøring med hest i margen til venstre.

Drop-in timer!

Det er igjen mulig å bestille drop-in timer på rideklubben. Timene er uavhengig av nivå. Drop-in tilbudet gjelder kun fredager.

Timen varer i 45 minutter, hvis det er mer en tre deltakere på timen vil den være i 60 minutter. Dette er ett tilbud som gjelder både de med privat hest og de uten. Vi har snille skolehester som vi leier ut.

Obs! Bestillingen må være bekreftet før den er gjeldende, bestillingen må skje senest kl.21.00 dagen i forveien.

Det er ikke garanti for at vi har ledige plasser hver fredag, men vi setter opp timer så langt det lar seg gjøre.Betalingen må skjer før timen, betales kontant eller med vipps. Ved vipps skal betaling merkes med "drop-in ridetime"

Pris for drop-in kr 160 for ridetime med privat hest, og 200 kr for ridetime med skolehest(40 kr i leie for skolehest) Det er også mulig for privattimer utenom drop-in. Da er prisen kr 250 med privathest(medlem). Kr 300 med skolhest (medlem). 300 kr for privathest (ikke medlem), og kr.350 pr time med skolehest (ikke medlem).

For spørsmål og bestiling ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller tlf 92038140

Kjørekurs

KJØREKURS (KRETSTRENING) 2.-3. JULI 2016

Nordreisa rideklubb og Hålogalandkuskene hestesportklubb inviterer til kjørekurs på Nordreisa hestesenter helgen 2.-3. juli med Ståle Sagstuen.

Ståle er fra Hedemarken og har lang erfaring innen innkjøring av hester og har konkurrert på elitenivå i mange år. Norsk mester og tidligere landslagskusk. Han er en vel ansett og mye brukt trener i både Norge og Sverige.

På kurset (treningen) kan man arbeide med utdanning av sin kjørehest, tømmekjøre, eller man kan arbeide med hester under innkjøring. Vi tar sikte på to treningsøkter både lørdag og søndag med inntil to ekvipasjer pr. økt.

Pris for deltaker med hest er 1900,-

Pris for deltakere uten hest er 400,-

Påmelding er bindene å sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Påmeldingen må inneholde navn (kusk og hest), adresse og tlf.nr. Skriv også litt kort info om deg selv og hesten og hva dere ønsker å jobbe med.

Det er plass til 10 ekvipasjer på kurset. Først til mølla..:-)

Ved behov for oppstalling kontaktes hestesenteret direkte: tlf 917 98 707 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Eventuelle spørsmål kan rettes til: Øystein Fredriksen tlf 95990005 eller Britt Johanne Rundhaug på hestesenteret, tlf 917 98 707

Påmeldingsfristen er mandag 13.juni.

VEL MØTT TIL KJØREKURS

Nordreisa rideklubb og Hålogalandkuskene hestesportklubb

Klubbtrening med Hilde Konstanse Brekmoe!

Hei igjen! Da er høsten i anmarsj og vi går i gang igjen med klubbtreninger. Da Lola valgte å gi stafettpinnen videre av helsemessige årsaker, fungerer Hilde Konstanse Brekmoe nå som klubbtrener for Nordreisa Rideklubb. Velkommen skal Hilde være! Vi har i første omgang planlagt ei trening i måneden fram til jul, og første trening går av stabelen allerede 12.-14. september Så her er det bare å melde seg på, folkens! Vi ser frem til ny hestehelg med inspirasjon, instruksjon og glede!

De andre klubbtreningene vil være 17-19 oktober, 7-9 november og 12-14 desember. De etter jul vil annonseres når de er klare :)

Pris kr 900,-
Stallgjengen betaler kr 600,-

Dette inkluderer 3 ridetimer á 30 minutter, sprangen går på grupper med 3 personer over 45 minutter. Skriv i mailen hva du ønsker og ri hvilke dager, og husk å få med hvis det er enkelte tidspunkt som ikke passer. Så setter vi opp timer etter beste evne. De som ikke har kommet med ønsker må bytte selv om ridetidene ikke skulle passe.
Klubbtreningen er fortrinnsvis beregnet for de som rir for Nordreisa Rideklubb, men andre har også muligheten å være med men vil da bli flyttet på venteliste for å gi plass om noen fra NORD ønsker å være med. Dette gjelder frem til påmeldingsfrisen av kurset.
Gruppetime på 3 personer på fredagen for alle.

Påmeldingsfrist 1,5 uker før klubbtreninga, i parantes bak dato for klubbtrening.

NB, NB !!!
Påmelding andre steder enn på mail kan ikke garanteres og er på eget ansvar, da slike ting fort forsvinner. Mail er å foretrekke.

Det er viktig at dere gir beskjed hvis det er tider dere ikke kan ri..

PÅMELDING ER BINDENE NÅR BEKREFTELSE ER MOTTATT, MUNTLIG ELLER PÅ MAIL - OG MÅ BETALES VED FRAFALL

Ridehallen reservert 1. mars

Ridehallen er reservert lørdag 1. mars fra kl 10.00 - kl 11.00

Ny klubbtrening med Lola M.Folcke!

KLUBBTRENING MED

LOLA MARIE FOLCKE

14.-16. mars

Påmeldingfrist 5. mars!

Tråkk ut av vinterdvalen og meld deg på J

Klubbtreninger 2013

Kommende klubbtreninger med Lola Folcke er;
(påmeldingsfrister i parantes)

25. - 27. januar (14/1)
22. - 24. februar (11/2)
15. - 17. mars (25/2)