Rideleirene sommeren 2017

rideleir_banner

Velkommen til rideleir på Nordreisa rideklubb, en uke med hest, hest og atter hest :)

Generell info om rideleirene
Vær tidlig ute for å sikre deg plass. Husk at leiren begynner på søndag uken før, og avsluttes på fredag. Fremmøte søndag mellom kl. 18.00 og 19.00, leiren avsluttes fredag kl. 14.00 med oppvisning for foreldre.

Nordreisa Rideklubb tilbyr dagsrideleir for de som bor i nærområdet, og som egentlig ikke trenger overnatting. Dette gjør leiren billigere for kursdeltakerne, men det blir likevel en hel uke fullspekket med hest og moro på dagtid! Svært gunstig for familiene som bor i nærheten, hvor kanskje foreldrene jobber på dagtid, men ønsker tid sammen med barna sine på ettermiddagen.

Uke

Nybegynnere - øvede (dagsleir)

Der må det stå navn på leirdeltaker og på foresatte, adresse, tlfnr, alder og leiruke. Påmeldingen er bindende når det sendt bekreftelse på at påmeldingen er mottatt.

Vell møtt :)

Dagsorden rideleirene (ordinære leiruker)

Kl 08:00 Frokost

Kl 09:30 Ridning

Kl 12:00 Lunch

Fra kl 15:30 Ridning

Kl 18:00 Middag

Kl 20:00 Kveldsaktivitet

(Vi gjør oppmerksom på at det kan bli små endringer i programmet.)

Programmet på dagsrideleirene er de samme som på de ordinære leirene, men uten middag og kveldsaktiviteter, og siste ridetime er fremskynda litt siden dagsrideleiren slutter kl 15.00.

Aktiviteter
Når rideleiren begynner får du utdelt hest eller ponni som passer for deg. Rideundervisningen tilpasses rytterens ferdigheter og deltagerne blir delt inn i grupper etter ridemessig nivå.

På rideleiren får du blant annet være med på:

• Praktisk stallopplæring
  • fôring, måking, flising og rutiner i en stall,
  • pussing og stell av hest og utstyr,
  • praktisk og teoretisk kunnskap om ulike hesteraser,
  • hestens anatomi og mye mer.

Selvsagt blir det også:

• Undervisning i dressur og sprangridning.
  • Rideturer i skogen.
  • Undervisning i voltige (turning på hesteryggen).
  • Kjøring med hest og vogn
  • Gymkhana.
  • Om kveldene blir det blant annet grilling og forskjellige kveldsaktiviteter.

Hestene:
De fleste hestene våre er fjordinger og lyngshester/nordlandshester. Dersom du ønsker å ta med deg din egen hest er det fullt mulig, men det må bringes med eget for.

Ridelærerne og assistentene:
Vi har kvalifiserte ridelærere som vil instruere deg under ditt opphold, i tillegg har vi assistenter som vil veilede og hjelpe deg.

Lommepenger:
Det er muligheter for å få kjøpt is, brus og godterier når vi drar til Storslett sentrum.

Dette må du ha med:
Sengene har rene lakner på, så du må ha med pute, dyne eller sovepose. Ta med badetøy,handuk, regntøy, vanlig tøy samt rideklær/utstyr. Har du ikke eget rideutstyr, kan du låne godkjent sikkerhetshjelm og sikkerhetsvest hos oss. Ull- /superundertøy kan være kjekt å ha selv om det er sommer. Når det gjelder skotøy å ri med er det viktig å ha en sko med liten hæl, ikke joggesko.

Fremmøte og avslutning:
Fremmøte søndag mellom kl. 18.00 og 19.00. Rideleiren avsluttes med oppvisning kl 14.00 fredag ettermiddag.
Pris:
Rideleir 1 uke kr 3750,- Dette inkluderer alle måltider, overnatting og ridetimene.
Dagsrideleir 1 uke kr 2750,-
Spørsmål?
Har du spørsmål så er du velkommen til å kontakte oss på en av følgende måter:

Tlf. 91798707

Velkommen på rideleir til oss i Nordreisa!