Nye ridekurs starter opp snart!

Nye ridekurs starter opp i uke 34, og påmeldingsfrist er 15. august.

Artikkelbanner_rideskole

Nordreisa Rideklubb arrangerer ridekurs for alle aldre og nivåer. Infomasjon om de ulike kurstypene finner du til venstre i menypunktet "Ridekurs", under "Barn og unge" eller "Voksne".

Nettsiden oppdateres fortløpende, så stikk innom med jevne mellomrom for å få de siste kursnyhetene, som oppstart, ledige kursplasser, kursplaner o.l.

Priser pr. kurs

Børstekurs/kurs i hestesetell (1/2 time)
kr 1 600,-
Barn (t.o.m. 16 år)
kr 3 000,-
Barn (t.o.m. 16 år)
Ikke medlem
kr 4 000,-
Voksen 20 uker
kr 3 400,-
Voksen 20 uker
Ikke medlem
kr 4 400,-
Små barn nybegynnere
6 uker
kr 900,-

PS: Kurset kan betales i to rater, halvparten ved kursets oppstart og siste halvpart 10 uker ute i kurset.

Påmelding til ridekurs kan du nå gjøre her på våre nettsider, og link til påmeldingsskjema finnes under hvert enkelt kurs, eller du kan gå direkte til påmeldingsskjemaet.

Vi har lydige, snille skolehester som kan håndteres av alle, og vi låner ut hjelmer og sikkerhetsvester til våre elever. Du kan lese mer om hestene våre og se bilder av dem under menypunktet "skolehestene", til venstre på siden.