Reisadressuren 2018

I helga har det vært dressurstevnet på Ridesenteret i regi av Ryttersportsklubben Nor, og der har vi hatt 14 flinke ekvipasjer som har representert rideklubben!
På fredagens LC klasse var det 7 av våre ryttere som red! hvor to fikk plasseringer, Henny Emilie Dyrnes Vangen og CE Golden Girl kom på en 3 plass med 67.391% og Nathalie Larsen og Oksnes Røder kom på en fin fjerdeplass med 66.522% Vi gratulerer!
Øvrige ryttere:
Elisabeth Ruud Jensberg og Tommi Surprise red til 64.348%, Emma Sørensen Edvardsen og Tokse Tyra red til 61.304%, Emma Sørensen Edvardsen og en litt rampete Waltenbergs Kjekkas red til 60.370%, Sofie Olsen og Markaprinsen red sitt aller første dressurstevnet og red til 58.261 og Silje Sørensen og Waltenbergs Kjekkas red til 57.391, til tross for at de bestemte seg for og ri 45 minutter før! Vi må gi en ekstra applaus til Silje for sporty innsatts og hukommelse som husket hele banen på så kort tid!
I lb på fredag red Sofie Dyrnes Vange og Corfitz L til 63.371 som holdt til en fin 2.plass! Vi gratulerer
øvrige ryttere:
Elisabeth Ruud Jensberg og Tommi Surprise red til 61.935%, Henny Emilie Dyrnes Vangen og CE Golden Girl red til 61.613%, Nathalie Larsen og Oksnes red til 58.710% og Åse Iren Suhr og Møllenes Dancing Diva red sitt første LB program og fikk 57.742%
I tillegg fikk Henny Emilie Dyrnes Vangen og CE Golden Girl 3.plass sammenlagt i Polaris rekruttcuppen som gikk over LC og LB fredag!
På lørdag hadde vi 6 jenter som red LC ponni, der to fikk plassering! Nathalie Larsen og Oksnes Røder kom på 2.plass med prosenten 65.2%, og Emma Sørensen Edvardsen og  Waltenbergs Kjekkas red til 62.8% som holdt til en fin 3.plass! Vi gratulerer
Øvrige ryttere i LC ponni:
Frida Jørgensen og Sørgards Sotar red til 62.4%,
Øvrige ryttere i LC ponni:
Frida Jørgensen og Sørgards Sotar red til 62.4%, Emma Sørensen Edvardsen og Tokse Tyra red til 61.6%, Henny Emilie Dyrnes Vangen og CE Golden Girl red til 59.6% og Ronja Kristine Albrigtsen og BB Pinjano red til 58%!
I LB ponni hadde vi 3 ryttere som red, hvor Eline Antonie Nordgaar Mikalsen og Tomine red til 72.692% og fikk en 2.plass! Vi gratulerer!
Øvrige ryttere i LB ponni:
Henny Emilie Dyrnes Vangen og CE Golden Girl red til 68.077% og Nathalie Larsen og Oksnes Røder red til 60.385%
I LC hest hadde vi 3 ryttere som red, Åse Iren Suhr og Møllenes Dancing Diva red til hele 65.6% og det holdt til 2.plass i klassen! Vi gratulerer!
Øvrige rytter i LC hest:
Sofie Rikardsen og Torman red til 64.4%% og Ronja Kristine Albrigtsen som måtte jobbe hardt med en annspent og stresset BB Pinjano, og fikk 49.2% Bra jobba!
I LB hest hadde vi 3 ryttere, Cecilie Dyrnes Vangen og Corfitz L som red til 60% til tross for en hest som red rodeo før de kom inn på banen! Godt jobba! Åse Iren Suhr og Møllenes Dancing Diva red til 56.538% og Sofie Dyrnes Vangen og Waltenbergs Kjekkas som red til 55.385% !
I LA hadde vi også 3 ryttere, Eline Antonie Nordgaar Mikalsen og Tomine red til 61.111%, Sofie Dyrnes Vangen og Corfitz L red til 58.889 i sin første LA, og Sofie Rikardsen og Torman red til 51.111%

På søndagen og siste stevne dagen var det mange slitne hester, men til tross for det har våre rytter jobbet som helter! I Lc ponni hadde vi 5 ekvipasjer, Henny Emilie Dyrnes Vangen og CE Golden Girl, de red til 58.8% og det holdt til en 2.plass! Vi gratulerer!
Øvrige ryttere:
Emma Sørensen Edvardsen og Tokse Tyra red til 56.4% og var første uplasserte! Nathalie Larsen og Oksnes Røder red til 56%, Emma Sørensen Edvardsen og Waltenbergs Kjekkas red til 55.10% og Marie Gullbrandsen Berg og Rungadalens Emma red til 51.6%
I LB ponni hadde vi 4 ryttere, Eline Antonie Nordgaar Mikalsen og Tomine, de red til 64.545% og fikk en 2.plass! Vi gratulerer!
Øvrige ryttere i LB ponni :
Frida Jørgensen og Sørgards Sotar som red til 56.818%, Henny Emilie Dyrnes Vangen og CE Golden Girl som red til 56.364% og Nathalie Larsen og Oksnes Røder som red til 55.%
I LC hest hadde vi 5 ryttere som red, Elisabeth Ruud Jensberg og Tommi Surprise som red til 69.6% og ble vinner av klassen.
Øvrige ryttere  i LC hest:
Åse Iren Suhr og Møllenes Dancing Diva red til 66.%, Sofie Rikardsen og Torman red til 65.2%, Emma Sørensen Edvardsen og Waltenbergs Kjekkas red til 59.6% og Marie Gullbrandsen Berg og Rungadalens Emmasom også red til 59.6%.
I LB hest hadde vi 4 ryttere, Cecilie Dyrnes Vangen og Corfitz L red til 68.636% og fikk en fin 2.plass i klassen! Vi gratulerer!
Øvrige ryttere i LB hest:
Sofie Rikardsen og Torman som red til 62.727%, Elisabeth Ruud Jensberg og Tommi Surprise som red til 62.273% og Åse Iren Suhr og Møllenes Dancing Diva som red til 57.727%
I LA åpen hadde vi 2 ryttere som red, Eline Antonie Nordgaar Mikalsen og Tomine som red til 61.667% og Sofie Dyrnes Vange og Corfitz L som red til 59.667%
Vi ønsker å gratulere ALLE våre flinke ryttere som har representert klubben i helga, og ridd mange fine program! Vi er stolt over å ha så mange ryttere med i klubben vår!

Cecilie Vangen og Corfitz L, foto Rina

Cecilie Vangen og Corfitz L, foto Rina Gausdal BredesenEline Mikalsen og Tomine, Foto: RinaEline Mikalsen og Tomine, vfoto Rina Gausdal Bredesen

Elisabeth_og_Tommi_foto_RinaElisabeth Ruud Jensberg og Tommi Surprise foto Rina Gausdal BredesenEmma_og_Kjekkas_foto_rinaEmma Sørensen Edvardsen og Waltenbergs Kjekkas, foto: Rina Gausdal BredesenEmma_og_Tyra_foto_RinaEmma Sørensen Edvardsen og Tokse Tyra, fotoRina Gausdal BredesenFrida_og_Sotar_foto_RinaFrida Jørgensen og Sørgards Sotar, foto: Rina Gausdal BredesenMarie_og_Emma__foto_CecilieMarie Gulbrandsen Berg og Rungadalens Emma, Foto: Cecilie VangenNathalie_og_Rder_Foto_GrilNathalie Larsen og Oksnes Røder, Foto: Gøril AngellRonja_og_Pinjano_foto_RinaRonja Kristine Albrigtsen og BB Pinjano, foto Rina Gausdal Bredesense_og_Diva_foto_RinaÅse Iren Suhr og Møllenes Dancing Diva, foto: Rina Gausdal Bredesen

Silje_og_Kjekkas_foto_Gril