Flinke jenten våres :)

I helga som va så va flere av Nordreisa Rideklubb sine ryttera på bortestevne, Eline, Sofie, Elisabeth og Britt-Johanne va på Olsborg å ridde KM lag.  Ho Emma Sørensen ville ha litt mer action, så ho dro til Alta på sprangstevne.

Eline og Sofie vant lag KM ponni, med Team fjording rule big time, de ridde begge to fine runda, til gode prosenta og beviste en gang for alle at robuste norske hesterasa duge til mer enn å hente ved i skogen :D

Eline fikk 2 plass i KM individuelt, og Sofie ridde inn til en fin 7 plass.

Britt-Johanne og Elisabeth fikk 3 plass i KM lag, nåkka dem e strålende fornøyd med, sia d va over all forventning.

Emma og Markaprinsen rei fine og feilfrie runda på sprangbanen, nåkka som holdt til en god 4 plass. Godt gjennomført på sitt første bortestevne :)

Gratulere alle sammen :D Og lykke til no til helga, da går nemlig klubbmesterskapene i sprang og dressur! Vi glede oss :D