Klubbmesterskap i sprang, dressur og kjøring 2014

Stevnene er interne klubbstevner, så det er ikke krav om grønt kort i sprang og dressur for å delta. De som skal starte kjøring må ha grønt kort, og være minimum 12 år. Er kusken under 15 år må groomen være over 18 år.

Mesterskapene blir å gå over to helger pga det er mye teknisk personell som må være på plass, og det kan bli litt hektisk om alt sku vært samme helga :)

Sprang og presisjonkjøring blir å gå den 10-12 oktober.

Fredag Kokken 20.00

Kl 1: Clear round 50 cm,

Kl 2:1 avdeling klubbmesterkskap ponni clear round der ekvipasjen tar med seg feilpoengene videre til 2 avdelingen.

Ponni LD Kat 1: 60 cm Kat 2: 50 cm Kat 3: 40 cm

Kl 3: 1 avdeling klubbmesterskap clear round hest der ekvipasjen tar med seg feilpoengene videre til 2 avdelingen Hest LD 70 cm.

Søndag Klokken 10.00

Kl 4: Clear round 60 cm

Kl 5: 2 avdeling klubbmesterskap ponni. Kat 1: 70 cm Kat 2: 60 cm Kat 3: 50 cm Bed: 238.1.2 (Dvs direkte omhopning hvis feilfri grunnomgang.

Kl 6: 2 avdeling klubbmesterskap hest. LD 80 cm. Bed: 238.1.2

Lørdag Klokken 11.00 Presisjonkjøring

Kl 1: Presisjonskjøring Miniklasse

Kl.2: Presisjonskjøring LC Ponni

Kl 3: Presisjonskjøring LC Hest

Dressur og dressurkjøring blir å gå 25 og 26 oktober.

Lørdag kl 15.00 Klubbmesterskap i dressur ponni og hest.

Kl 1: 1 avdeling klubbmesterskap dressur ponni LC 1

Kl 2: 1 avdeling klubbmesterskap dressur hest LC 1

Kl 3: 2 avdeling klubbmesterskap dressur ponni LC 3

Kl 4: 2 avdeling klubbmesterskap dressur hest LB 1

Kl 5: LA 1 åpen

Søndag kl.10.00 Dressurkjøring

Kl 4: LC Ponni

Kl 5: LC Hest

Kl 6: LB åpen

Poengene i presisjonskjøringen og dressurkjøringen vil bli lagt i sammen, den ekvipasjen med høyest poeng vinner. DVS. feilpoengene i presisjonskjøringen vil bli trekt ifra poengene på dressurkjøringen.

Påmelding på NRYF sin påmeldingsblankett. Send på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ellers henger det påmeldingsblanketter nede i stallen, legg dem i mappa på skapdøra til Britt-Johanne. En blankett til hvert mesterskap.

Hver klasse koster kr. 100,- Påmeldingsfrist sprang og presisjon er den 6 oktober.

Påmeldingsfrist dressur og dressurkjøring er den 20 oktober.

Er det noen spørsmål, ta kontakt med Britt-Johanne på tlf: 91798707