Stevner

På denne siden dukker det opp informasjon om kommende stevner, stevner som har vært, reportasjer og bilder, arbeidslister, resultatlister og annet nyttig stoff for de som er interessert i hva som rører seg på stevnefronten når det gjelder Nordreisa Rideklubb. Følg med!

Kanskje en stevneblogger eller to også dukker opp, nå når så mange starter for klubben?

Flinke jenten våres :)

I helga som va så va flere av Nordreisa Rideklubb sine ryttera på bortestevne, Eline, Sofie, Elisabeth og Britt-Johanne va på Olsborg å ridde KM lag.  Ho Emma Sørensen ville ha litt mer action, så ho dro til Alta på sprangstevne.

Eline og Sofie vant lag KM ponni, med Team fjording rule big time, de ridde begge to fine runda, til gode prosenta og beviste en gang for alle at robuste norske hesterasa duge til mer enn å hente ved i skogen :D

Eline fikk 2 plass i KM individuelt, og Sofie ridde inn til en fin 7 plass.

Britt-Johanne og Elisabeth fikk 3 plass i KM lag, nåkka dem e strålende fornøyd med, sia d va over all forventning.

Emma og Markaprinsen rei fine og feilfrie runda på sprangbanen, nåkka som holdt til en god 4 plass. Godt gjennomført på sitt første bortestevne :)

Gratulere alle sammen :D Og lykke til no til helga, da går nemlig klubbmesterskapene i sprang og dressur! Vi glede oss :D

Julespretten :)

Tirsdag den 27 desember kl 11.00 er det duket for den årlige julespretten på Nordreisa rideklubb.

Det blir sprangklasser, kostymehopp og ett lite juleshow :) Alle er velkommen som publikum.

Vi har åpen kafe med mye godt å bite i :) Håpe vi ses :)

Bilderesultat for nisse med hest

Resultatlister UK stevne med klubbmesterskap sprang NORD

alt

Andre helga på rad var det duket for mesterskap på Nordreisa Hestesenter, denne gangen var det s prang som sto for tur!

Vi var heldig med flott vær hele helga! Sol og kjempe varmt på lørdag, overskyet søndag men med flotte høsttemperaturer.

Her finner resultatlister fra klassene, en liten oppsummering og noen bilder.

2. helga i oktober går klubbmesterskapet for dressur av staben, vi sees da !

Resultatlister UK stevne med klubbmesterskap kjøring NORD

RESULTATLISTER FRA HELGAS KJØRESTEVNE!

alt

Flott gjennomført sprangstevne

Helga 12. - 13. mars arrangerte Nordreisa Rideklubb sprangstevne. I løpet av hele helga var det hele 14 ekvipasjer som stilte til start, i klasser fordelt fra 40 cm - 80 cm begge dager, det var kun få klasser som utgikk på grunn av få startende, og da er det kjempe morsomt å arrangere stevner!

Lørdagen gikk alle klassene i bedømming clear round, mens søndag var det bedømming 238.1.2 der alle i klassen med like minste antall feilpoeng skilles igjennom en omhopping på tid.

Flere artikler …