Stevner

På denne siden dukker det opp informasjon om kommende stevner, stevner som har vært, reportasjer og bilder, arbeidslister, resultatlister og annet nyttig stoff for de som er interessert i hva som rører seg på stevnefronten når det gjelder Nordreisa Rideklubb. Følg med!

Kanskje en stevneblogger eller to også dukker opp, nå når så mange starter for klubben?

Klubbstevne og skolecup 2017

I helga har det vært full kjør på Nordreisa hestesenter! Lørdag hadde vi et internt klubbstevne i dressur og søndag et i sprang. Vi hadde egene rekruteringsklasser for de yngste, noe som var veldig populært! Det var over 30 ekvipasjer som red i helga, hvor 26 av disse rir ukentlig i rideskolen eller er med i stallgjengen, og vi syns det var veldig gøy at de også ville være med i helga! Alle red fine runder og fikk deltaker sløyfe! Helgas yngste deltakere var 6 år gamle, og har ridd og fullført et kjempe fint første stevne!

I tillegg har vi kåret vinner av skolecuppen 2017, der det var 5 deltakere med. Alle måtte ri et dressurprogram på lørdag og en sprangbane på søndag. Og etter og ha vunnet dressuren på lørdag, Krosset Henny Emilie Dyrnes Vangen og Cindy inn til seier i sprang klassen på søndag også, og vant dermed skolecuppen! På andreplass kom Nathalie Larsen med røder, 3.plassen gikk til Ingrid Kristiansen og Merkur! På 4. og 5. plass hadde vi Sara Mathisen med Sotar og Andrea Nilsen med Neksar.

Øvrige plasseringer i helga:
Frida Jørgensen og Sotar med 1. plass i LC1 på lørdag, Ronja Kristine Albrigtsen og Lyngsknekten som tok 2.plass og Sofie Rikardsen og Cirga som tok en fin 3.plass.
Eline Nordgård Mikalsen og Tomine red et fint program i LB2 og fikk en fortjent 1.plass
Rakel Heitman og Conni van 60 cm, feil og stil på søndag, Kristianne Trondal og Tommi surprise tok en fin 2.plass i Tommi sitt aller første sprangstevnet!
Og Nathalie og Røder som vant 70 cm feil og stil, i sin første 70 klasse. Gratulere så masse til dere alle! Dere har vært helt rå i helga!

Får noen tøffe og flinke elever vi har her på rideskolen! Vi fikk skryt av dommerne for mye fin ridning i helga, og det er vel ingenting som er bedre en det! Da ønsker vi alle en fin uke, og at vi snart sees igjen på rideklubben

Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.

F.v, Henny Emilie Dyrnes Vangen og Cindy, vinnere av skolecuppen 2017, Nathalie Larsen og Røder som tok 2.plass sammenlagt. Ingrid Kristiansen og skolehesten Merkur som tok 3.plass i cuppen! Vi gratulerer alle tre ekvipasjene!

Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.

Henny og Cindy på premieutdelling!

Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.

Nathalie og Røder på premieutdelinga.
Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.f.v. Thea, MAdelen og Elea som alle tre red sitt første sprang stevne, og fikk deltakersløyfer.

Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.Signe og Agnete med skolehesten Torman etter vell gjennomført clearround klasse!
Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.Andrea og Neksar etter dressuren på lørdag!
Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.
Frida og skolehesten Sotar, vinnere av LC1!
Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.Ronja og Lyngsknekten som tok 2.plass i LC1!

Rakel og Connie som vant 60cm feil og stil på søndag

Elisabeth Suitecase Ruud Jensberg sitt bilde.
Kristianne og Tommi surprise, som tok 2. plass i 60 cm feil og stil!

Flinke jenten våres :)

I helga som va så va flere av Nordreisa Rideklubb sine ryttera på bortestevne, Eline, Sofie, Elisabeth og Britt-Johanne va på Olsborg å ridde KM lag.  Ho Emma Sørensen ville ha litt mer action, så ho dro til Alta på sprangstevne.

Eline og Sofie vant lag KM ponni, med Team fjording rule big time, de ridde begge to fine runda, til gode prosenta og beviste en gang for alle at robuste norske hesterasa duge til mer enn å hente ved i skogen :D

Eline fikk 2 plass i KM individuelt, og Sofie ridde inn til en fin 7 plass.

Britt-Johanne og Elisabeth fikk 3 plass i KM lag, nåkka dem e strålende fornøyd med, sia d va over all forventning.

Emma og Markaprinsen rei fine og feilfrie runda på sprangbanen, nåkka som holdt til en god 4 plass. Godt gjennomført på sitt første bortestevne :)

Gratulere alle sammen :D Og lykke til no til helga, da går nemlig klubbmesterskapene i sprang og dressur! Vi glede oss :D

Julespretten :)

Tirsdag den 27 desember kl 11.00 er det duket for den årlige julespretten på Nordreisa rideklubb.

Det blir sprangklasser, kostymehopp og ett lite juleshow :) Alle er velkommen som publikum.

Vi har åpen kafe med mye godt å bite i :) Håpe vi ses :)

Bilderesultat for nisse med hest

Resultatlister UK stevne med klubbmesterskap sprang NORD

alt

Andre helga på rad var det duket for mesterskap på Nordreisa Hestesenter, denne gangen var det s prang som sto for tur!

Vi var heldig med flott vær hele helga! Sol og kjempe varmt på lørdag, overskyet søndag men med flotte høsttemperaturer.

Her finner resultatlister fra klassene, en liten oppsummering og noen bilder.

2. helga i oktober går klubbmesterskapet for dressur av staben, vi sees da !

Resultatlister UK stevne med klubbmesterskap kjøring NORD

RESULTATLISTER FRA HELGAS KJØRESTEVNE!

alt

Flere artikler …