10 timers voksen nybegynner kurs

Nordreisa rideklubb setter opp et voksen nybegynner kurs, med oppstart tirsdag 31.10 kl. 19.00-20.00. det vil bli en time i uken, ti uker fram over. Kurset avsluttes 09.01.18.
Dette er et kurs for de som ikke har ridd/ridd lite, og vil prøve ut dette. Vi har snille hester som det er lett og bli trygge på.
Beskrivelse av kursets innhold:

I løpet av kurset lærer man å stelle og sale på hesten, ridning i skritt og trav, deltakeren skal bli introdusert for ridning over bommer og enkle hinder, turridning, samt enkel teori/praksis i stalldrift, hestens adferd, utstyret til hest.

Vi stiller ingen krav til erfaring og forkunnskaper for deltakelse på dette kurset.
Pris på kurset:
1700,- medlem og 2200,- ikke medlem.

For spørsmål send mail til adressen over, eller ring på 920 381 40