10 timers ridekurs, nybegynnere

Nordreisa rideklubb har noen ledige plasser på 10 timers ridekurs for barn, som har oppstart 02.11.
Det er på torsdager, fra 17.00-18.00
Nybegynnerkurs, 10 timers varighet:
Dette kurset er for de helt ferske, som kanskje er usikre på om hest er noe for dem. Her får man en grunnleggende innføring om børstning og stell av hest, hvordan leie en hest på en trygg måte, enkel ridning i skritt og trav. Målet med kurset er og bli trygg på hestene, kjent med stallreglene, samt kontrollere hesten ved tilrettelagte rideøvelser.
Pris for dette kurset er 1600,- for medlemmer og 2100,- for ikke medlem
Vi stiller ingen krav til forkunnskaper for å være med på dette kurset.
Ring på 920 38 140 eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for spørsmål eller påmelding.
Vi har også ledige plasser på andre kurs, på forskjellige nivåer, både for barn go voksne.

Vi har 1 gjest her nå