Medlemskap i Nordreisa Rideklubb

For å oppnå våre medlemspriser på de fleste av rideklubbens tjenester,
må vedkommende/bruker være medlem og representere Nordreisa Rideklubb ved arrangement og/eller i konkurransesammenheng. Dette gjelder også oppstalling!

Medlemskontingenten for 2014 følgende:

Barn                kr 300,-

Voksen           kr 400,-

Familie            kr 500,-

Faktura for medlemskontingent blir sendt ut ved innmelding.

Merk gjerne innbetalingen med "medlemmskap".

Kontingenten inkluderer NRYF’s medlemsblad Hestesport.  Husk å betale innen forfall.

Dersom du ønsker å si opp ditt medlemskap i klubben, må det skje skriftlig innen 31.12.2014.  Oppsigelse sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

eller som brevpost til - Nordreisa Rideklubb, Tømmernesveien 120, 9151 Storslett

Medlemsskjema:
Ved å fylle ut skjemaet nedenfor kan du tegne medlemskap i Nordreisa Rideklubb, eller oppdatere din medlemsinformasjon dersom du allerede er medlem. Husk å huke av for om du tegner medlemskap eller om du oppdaterer informasjon om deg selv.
Nye medlemmer mottar faktura for innnbetaling av medlemskontingent, med medlemskort, i posten i løpet av kort tid.

SKJEMAET NEDENUNDER FUNGERER IKKE FOR TIDEN.  DERSOM DU ØNSKER MEDLEMSKAP, SEND EN MAIL TIL NORDREISA RIDEKLUBB OM AT DU ØNSKER MEDLEMSKAP --> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  HUSK NAVN, ADRESSE OG FØDSELSDATO PÅ SAMTLIGE MEDLEMMER.

Alternativer for medlemsskjema (velg én) *

Ønsker du å abbonere på bladet Hestesport?

Skriv inn tegnene du ser i bildet nedenfor