Kronerulling

kronerulling

Endelig kan Nordreisa Rideklubb bli herre over eiendommen hvor ridesenteret ligger. 
Vi får kjøpe eiendommen Nylund av Nordreisa kommune for totalt kr 35 000,- inklusiv kostnader.  Dette er et betydelig beløp for oss, og vi vil forsøke å skaffe pengene gjennom en kronerulling.

Vi oppfordrer alle rideklubbens venner, brukere av ridesenteret og det lokale næringsliv til å bidra med et beløp.

En av rideklubbens venner er Øistein Heidenberg.  Han vil gjerne hjelpe rideklubben og gir kr 500 til formålet.  Samtidig oppfordrer han Bjarne Josefsen, Hege Hansen og sin arbeidsgiver, SpareBank 1 Nord-Norge, til å bidra. 

Banksjef Johnny Mikkelsen i SpareBank 1 Nord-Norge tar oppfordringen på strak arm og skriver ut en gavesjekk på kr 5000,-.  Han sender oppfordringen videre til Ymber AS og Nordtro AS. 

Det er for øvrig fritt frem for hvem som helst å gi et beløp, man trenger ikke å bli oppfordret.  Bruk Nordreisa Rideklubb sin kronerullingskonto i SpareBank 1 Nord-Norge 4740.13.54588. Merk innbetalingen med opplysninger om hvem du utfordrer eller send en e-post med disse opplysningene til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  

Alle som utfordres blir kontaktet pr. brev eller e-post.  

Hvis rideklubben er så heldig å få inn mer penger enn det eiendomsoverdragelsen koster, så har vi mange gode formål pengene kan brukes til. Vår målsetting er å få inn kr 50 000,- på denne kronerullingen. 

Vi er takknemlige for både små og store beløp. Størrelsen på gaven blir ikke offentliggjort. 

Følg kronerullingen her på vår hjemmeside.

KRONERULLING - STATUS

Pr. 31. desember  2011 har vi fått inn kr 23 970,- på kronerullingskontoen. 

Følgende har betalt og disse er utfordret så langt:

 
Søk i nettsiden
Besøkende
Vi har 27 gjester her nå
Logg inn
Her kan du logge inn, eller skaffe deg brukerkonto dersom du ikke allerede er registrert!