Vil du gi din støtte til Nordreisa Rideklubb?

Grasrotandelen er en flott måte å gi økonomisk støtte uten at det koster deg en krone ekstra!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Nordreisa Rideklubb!

grasrot_strekkode

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

• Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  • SMS: GRASROTANDELEN 971404922 til 2020 (tjenesten er gratis).
  • Internett: www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no.
  • Norsk Tipping Mobilspill.

Ved å klikke på denne linken vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for Nordreisa Rideklubb!

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!