Galleri

Velkommen til galleriet!

Her samler vi bilder fra ulike arrangementer, stevner, stallen, og annet gøy som foregår på Nordreisa Hestesenter, og målet er å samle alle bildeartiklene under dette menypunktet, så man kan kose seg med bilder non-stopp, uten å måte lete med lys og lykter i alle nettsidas kriker og kroker :)

Enjoy!

Bilder fra dugnad 19.mai 2011

På ridesenteret har vi en gjeng med  flinke ildsjeler som gjorde en kjempeinnsats på dugnaden torsdag 19.mai!. Hva skulle vi gjort uten dere??

Møteplikt for oppstallører og styrets medlemmer betyr nødvendigvis ikke sure miner, men hyggelig samvær og rene, pene omgivelser som resultat etter endt dugnad!

dugnadsgjeng_spisepause

Bilder fra Nyttårsspretten 2011

Da var nyttårsspretten vel overstått og jeg tror vi kan slå fast at det ble en braksuksess!

Kjempeflinke ryttere, god mat i cafeen og ikke minst et show som overgikk alle forventninger og ble enda bedre enn vi hadde våget å håpe på.

kvadrilje

Stort klapp på skulderen og all heder og ære til alle de flinke hestejentene vi har på stallen. Hva skulle vi gjort uten dere?

-Stevnekomiteen-

Klubbmestere i dressur og sprang 2010

BirgitteVaagan_Tomine_klubbmester_2010 KatrineNilsen_Donna_klubbmester_sprang
KLUBBMESTER DRESSUR 2010 KLUBBMESTER SPRANG 2010

Bilder fra Aprilstevnet 2010

Aprilstevnet

Nordreisa Rideklubbs ryttere tok hele 11 plasseringer under Aprilstevnet 16.-18.april, i både sprang og dressur. Her kommer bildene!

Bilder fra dressurtrening med Lise Mordal

Etter en vel overstått dressurtrening i helga følte jeg det var på sin plass med en liten stemningsrapport fra treninga, så her kommer litt bilder!

Her ser vi Mona og Shimmy i action!