Nye retningslinjer for Satsingsgruppa

alt

Etter møte i Stevnekomitéen (som foreløpig driver Satsingsgruppa) har vi kommet fram til nye retningslinjer for hva våre medlemmer kan søke av midler for å dra på stevner og treninger.

Fra før av har våre medlemmer kunnet søkt om kr 600,- inntil 4 ganger i året for å delte på treninger. Det tildeles ikke kjøregodgjørelse for å delta på trenigner.

For kjøring til stevner kan det søkes om følgende:

- Kr 2,- per/km i kjøring

- Inntil kr 1,- per/km ved samkjøring der sjåfør allerede skal på samme stevne. Merk at inntil betyr at man ikke nødvendigvis får dekt kr 500,- hvis strekninga man kjører 500 km. Men man har mulighet å få dekt det du betaler sjåfør i penger for drivstoff.

Det gis ikke dekning for startavgift per i dag.

Dette gjelder stevner innafor grensa Hammerfest i nord til Skånland i sør.

Det må søkes innenfor inneværende år før 31. desember, og kan kun søkes etter at man har vært på stevnet.

Ved spørsmål, ta kontakt med Elisabeth Samane på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen