"STEVNESTART"

”STEVNESTART”

Nordreisa Rideklubb har satt i gang et motivasjonsarbeid for alle våre medlemmer. Vi ønsker at flest mulig hiver seg med på våre stevner og hjelper til å bringe glede inn i hestesporten!

Vi har derfor utarbeidet en form for ”konkurranse” til alle som måtte ønske å være med .Det beste er at det er gratis, og man kan vinne flotte premier! Vi ønsker ikke å sette fokus på det å vinne, men det å delta. Les videre for mer informasjon.

Hva er "Stevnestart"?

"Stevnestart" skal bidra til å motivere våre medlemmer til å komme seg ut å starte, både de store og små stevnene. På slutten av hvert år vil det deles ut diverse premier til de som har deltatt i "Stevnestart".

Hvem kan være med?

Alle klubbens medlemmer kan melde seg på gratis, du må representere Nordreisa Rideklubb på de stevnene som registreres.

Stilles det noen krav?

Det er ingen nedre eller øvre aldersgrense, alle medlemmer kan være med.

Hvordan melder jeg meg på?

Ved å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med følgende informasjon om både rytter/kusk og hesten:

Navn, lisensnummer (hvis dere har dette) og fødselsår. Alle hester som rytteren/kusken starter stevner med kan registreres.

Hvilken stevner teller?

Alle stevner teller, både internt- og utvidet klubbstevne, distrikts-, lands- og elitestevner, så lenge du representerer Nordreisa Rideklubb.

Hvilke klasser teller?

Alle klasser du starter teller, se skjema hvis du er usikker. Hver start teller også. Starter du 6 klasser på en helg telles alle med.

Hva menes med start?
Med start menes start i en klasse.

Hvordan registrere stevner?

Etter hvert startede stevne må du sende inn registrering med link til resultatlistene.

De som er deltar på "Stevnestart" og starter klubbens egne interne, og utvidete klubbstevner vil automatisk bli lagt til og trenger ikke sende inn resultatlister.

Men det er viktig å huske på å sende inn når du reiser bort på stevner.

Hva hvis jeg glemmer å sende inn?

Hvis du glemmer å sende inn registrering etter et stevne kan du likevel sende det inn fram til 1 mnd før utdelingen.

Når er utdelingen?

Rundt julebord/nyttårstider vil utdelingen foregå. Det opplyses tidlig om på klubbens nettsider.

Premier som deles ut:

Flest starter i 2015                                     Premie kr 2.000,-

Flest start med Rideskolehest i 2015                Premie kr 2.000,-

For Spørsmål ta kontakt med ansvarlig Elisabeth Nilsen på e-post eller telefon.

Tlf.                  976 31 400

Normal 0 21 false false false NO-BOK JA X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Vanlig tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}